Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Kiestünk az argentin kupából!

2017.09.29. 11:44 :: carlitos

Sima győzelemmel hangoltunk a kupamumusunkra. meg is lepett mindannyiunkat. Ebben az évben, áprilisban egy fontos győzelmet arattunk ugyanitt, ami végülis a bajnoki cím megnyeréséhez vezetett.

Darío Benedetto két gólt szerzett, mellette Frank Fabbra volt még eredményes Boca oldalról!
boca-orom.jpg

A térfélcsere után "Pipa" szerezte meg a második gólunkat, és ez már ötödik találata volt a Superliga-ban. Az 51 perc eseménye: Pavón (újra, mint az első gólnál) középre passzolt - a kapus elhibázta a labdát, a védő nem tudta megállítani a veszélyt. Benedetto egy lenyűgöző sarok mozdulattal a levegőben (úgynevezett "taquita"-val) néhány méterről, megszerezte a második találatunkat.
Dario gólpasszt is jegyzett, hiszen a harmadik gólunknál, Cardona csak azért nem tudta befejezni, mert a menteni igyekvő Dominguez saját kapujába juttatta a labdát.
A negyedik talál Frank Fabbra nevéhez fűződik, egy cselsorozat után a tizenhatoson belülről már nem hibázott.

Vélez Sarsfield - Boca Juniors 0:4 (0:1)

Gole - Darío Benedetto (15′, 51′), Nicolás Domínguez (63′ – öngól), Frank Fabra (86′)

Boca Juniors: Agustín Rossi – Leonardo Jara, Paolo Goltz, Lisandro Magallán, Frank Fabra – Pablo Pérez (75′, Nahitan Nández), Wílmar Barrios, Fernando Gago [C] – Cristian Pavón, Darío Benedetto (72′, Walter Bou), Edwin Cardona (80′, Agustín Bouzat)

VERESÉG A ROSARIO CENTRAL ellen!

Szólj hozzá!

Újabb fölényes győzelem a Bombonérában!

2017.09.18. 15:41 :: carlitos

A #Xeneize, Pablo PEREZ két góljával 4-1-re legyőzte a Godoy Cruzt és megőrizte az első helyét  (pontszám azonosan a Riverrel) a Super League-ben. Cristian Pavón és a csereként beállt Nahitan Nández szerezték a másik két gólt, így a Guillermo által vezetett csapat felülmúlta a mendocinokat és tovább folytatja remek sorozatát!

VAMOS BOCA!

 boca_godoy_4_1.jpg

Grande PP!

pablo_perez_grande_2_golos.jpg

Szólj hozzá!

Benedetto góllal győzelem a 2. fordulóban is!

2017.09.12. 11:46 :: carlitos

A második Superliga meccse volt az aktuális argentin bajnok számára. Elméletileg az erős Lanús ellen játszottunk, de az ellenfelünk a Copa Libertadores negyeddöntőjére (San Lorenzoval meccsel) tartalékolhatta magát ugyanis felforgatott összeállításban lépett pályára.
Boca Juniors végülis Darío Benedetto góljával nyert, egy remek Leo Jara beadás előkészítése után! Az erős esőzés következtében a nedves gyep nagyon megnehezítette a folyamatos játékot.

Cantalo Cantalo Goooooool

Lanús - Boca Juniors 0:1 (0:0)

Gol - Darío Benedetto (84′)

Boca Juniors: Agustín Rossi – Leonardo Jara, Paolo Goltz, Lisandro Magallán, Frank Fabra – Pablo Pérez (46′, Nahitan Nández), Wílmar Barrios, Fernando Gago [C] – Cristian Pavón, Darío Benedetto (89′, Walter Bou), Edwin Cardona (74′, Óscar Benítez)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása