Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Kivégeztük az Aldos(z)ivit!!!

2017.06.19. 15:03 :: carlitos

A bajnoki tabellán elfoglalt helyezések alapján sejteni lehetett, hogy a Boca lesz az esélyese az Aldosivi otthonában megrendezett összecsapáson.(ezt beleszámítva 3 fordulóval a bajnokság vége felé)

Az első félidőben PAVÓN sistergős bombájával, majd Ricardo Centurión kapustámadásának (belerúgta a hazaiak kapusa, addig tétovázott) köszönhetően 2:0-ra vezettünk!

A szünet után sikerült ezt megduplázni. Centurón belőhette volna idei 8. gólját és ezzel utolérhette "volna" Pavónt csapaton belül, de a hazaiak hálóőre kivédte, majd a visszapattanó után elkaszálta a büntető területen belül.(örülhetett, hogy nem kapott piros lapot!)

A 11-est elég gyatrán helyezve, nagy szerencsének köszönhetően GAGO értékesítette. A meccs hajrájában még 1 gólt szereztünk (Jonathan Silva), így simán nyertünk 4-0-ra.

5 pontos előnyünk van 2 fordulóval a vége előtt a Banfield előtt. (nekik kemény meccseik lesznek)

Jól hajráztak a zöldek, mert a River Plate botlását ((hazai pályán 2:3 a Racing ellen) kihasználva felértek a Boca mögé.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása