Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Kiestünk az argentin kupából!

2017.09.29. 11:44 :: carlitos

Sima győzelemmel hangoltunk a kupamumusunkra. meg is lepett mindannyiunkat. Ebben az évben, áprilisban egy fontos győzelmet arattunk ugyanitt, ami végülis a bajnoki cím megnyeréséhez vezetett.

Darío Benedetto két gólt szerzett, mellette Frank Fabbra volt még eredményes Boca oldalról!
boca-orom.jpg

A térfélcsere után "Pipa" szerezte meg a második gólunkat, és ez már ötödik találata volt a Superliga-ban. Az 51 perc eseménye: Pavón (újra, mint az első gólnál) középre passzolt - a kapus elhibázta a labdát, a védő nem tudta megállítani a veszélyt. Benedetto egy lenyűgöző sarok mozdulattal a levegőben (úgynevezett "taquita"-val) néhány méterről, megszerezte a második találatunkat.
Dario gólpasszt is jegyzett, hiszen a harmadik gólunknál, Cardona csak azért nem tudta befejezni, mert a menteni igyekvő Dominguez saját kapujába juttatta a labdát.
A negyedik talál Frank Fabbra nevéhez fűződik, egy cselsorozat után a tizenhatoson belülről már nem hibázott.

Vélez Sarsfield - Boca Juniors 0:4 (0:1)

Gole - Darío Benedetto (15′, 51′), Nicolás Domínguez (63′ – öngól), Frank Fabra (86′)

Boca Juniors: Agustín Rossi – Leonardo Jara, Paolo Goltz, Lisandro Magallán, Frank Fabra – Pablo Pérez (75′, Nahitan Nández), Wílmar Barrios, Fernando Gago [C] – Cristian Pavón, Darío Benedetto (72′, Walter Bou), Edwin Cardona (80′, Agustín Bouzat)

VERESÉG A ROSARIO CENTRAL ellen!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása