Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Pero q bien el pibe Vadala!!!

2017.12.04. 14:28 :: carlitos

Ahhh most Vadala az új Benedetto ...???:-)
A Boca-nak nem volt könnyű feladat az Arsenal Sarandi elleni meccs, mivel sok sérültjeink vannak. Guillermo Barros Schelotto mesternek ezzel kellett megbirkózni, kivel tudja majd pótolni a súlyosan megsérült Darío Benedettot és Fernando Gagot, valamint kisebb sérülések miatt Walter Bou és Óscar Benítez jár kezelésekre, plusz vannak eltiltottjaink is, Paolo Goltz és Pablo Pérez.

A középcsatár posztján megjelent egy fiatal, Guido Vadala, aki már le lett írva. (a Tevez ügylet része volt a Juventusnál, de mivel nem kapott lehetőséget kölcsönben a Union Santa Fe-hez került, majd onnan vissza a Bocába)

Az első 20 percben a fiatal Nahitan Nández volt nagyon aktív.

Aztán a 35. percben végül sikerült betalálnunk, Edwin Cardona nagyon szépen tette be a labdát a szélről és V a d a l a kitűnően érkezett, 1:0! (a 20 évesek kitesznek magukért:-)))
boca_arsenal_2_0_1.jpg


A Boca "vezére" a pályán tegnap este Edwin Cardona volt. Kolumbiai kétszer próbálkozott szabadrúgással, először Santillo a vendégek kapusa, másodjára a keresztléc mentett.

Aztán az Arsenal majdnem kiegyenlített a 70. percben, amikor Leonardo Rolón elönzőzte a helyzetét.

A 83. percben egy brutális belépő után Germán Ferreyra mehetett zuhanyozni,

Aztán a rendes játékidő hosszabbításában sikerült megduplázni az előnyt - egy ellentámadást követően Nahitan Nándezt az Arsenal védője még a 16-os előtt megállította, de pont így került a labda Cardona elé, aki gyönyörűen tekert a kapuba!.
 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása