Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Madridban lesz a kupavisszavágó a Riverrel!

2018.11.27. 15:31 :: carlitos

A dél-amerikai labdarúgó-szövetség, (Conmebol), ma dönti el, hogy felfüggeszti-e a River Plate-t, és odaítéli a címet a Boca Juniors csapatának vagy kényszeríti a Rivert, hogy a visszavágót zárt kapuk mögött  egy semleges helyszínen játssza le.

Eldőlt, hogy jövő vasárnap a madridi Santiago Bernabéu Stadionban rendezik meg a dél-amerikai labdarúgó Libertadores Kupa döntőjének visszavágóját, amelyen két ősi argentin rivális, a Boca Juniors és a River Plate csap össze egymással.

 

boca.jpgtevez-boca.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

Többszöri halasztás és háború Buenos Aires utcáin!

2018.11.26. 10:20 :: carlitos

Magyar idő szerint eredetileg szombat 21 órakor kezdődött volna a labdarúgó Libertadores-kupa döntőjének visszavágója, amelyen a River Plate a Boca Juniorsszal készült összecsapni. A találkozó előtt azonban a River szurkolói megtámadták a Boca csapatbuszát, amelyben több futballista is megsérült, így előbb 24 órával elhalasztották a meccset, most pedig úgy döntöttek, hogy egy még későbbi időpontban játsszák majd le, hogy a Boca Juniors játékosai felépülhessenek!

pabloperez.jpgPablo Perez szemsérülését a betört csapatbusz ablaküvege okozta!

Alejandro Domínguez, a CONMEBOL paraguayi elnöke magyar idő szerint nem sokkal 18 óra előtt bejelentette, nem tartják meg a visszavágót az új időpontban sem, helyette a két csapattal egyeztetve még tovább halasztják.

Végleges időpont egyelőre nincs.

VAMO BOCAAA 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása