Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Kihasználta a Boca a riválisok botlását!

2018.01.30. 09:24 :: carlitos

Folytatódott a szünet utáni argentin bajnokság (Superliga) a 13. fordulóval. Otthon játszottak a dzsenovaiak a Colon ellen és a csapatot nagy üdvrivalgás közepette Carlos Tevez vezette pályára mint csapatkapitány. Benedetto sérülése miatt az állandó cseréje Walter Bou játszott csúcséket, mögötte Carlito és a két szélen pedig Pavon és a kolumbiai Edwin Cardona szerepelt.

A Colon nem tűnt könnyű feladatnak az első tízben vannak, idegenben is sok csapatnak törtek borsot pl. a San Lorenzo "csak" 0:0-át játszott velük, az Argentinost legyőzték, ahogy az Arsenalt és a Patronatot is. (előbbit pont a szünet előtti utolsó fordulóban)

A Boca kék ifjainak a lába nem remegett meg, az új év első hivatalos találkozóján 2:0-ás győzelmet arattak és ezzel megerősítették vezető pozíciójukat a tabellán, sőt növelték 3 ponttal az előnyüket a San Lorenzoval szemben. (a következő fordulóban egymás ellen fognak játszani!)

boca_mampr_2018_13fordulo.jpg

 

Boca Juniors - Colón 2: 0 (1: 0)

Gólszerzők: Cristian Pavón (3 '), Nahitan Nández (65' gólpassz Tévez)

Boca Juniors : Agustín Rossi - Leonardo Jara, Paolo Goltz, Lisandro Magallán, Frank Fabra - Nahitan Nández (76 ', Gonzalo Maroni), Wílmar Barrios - Cristian Pavón (89', Cristian Espinoza), Carlos Tévez - Walter Bou (56 ', Julio Buffarini)

A Boca kerete erősnek tűnik, Schelotto mesternek talán nem kell aggódni a sérültek -  Darío Benedetto, Fernando Gago és Pablo Pérez - hiánya miatt?! (és akkor még nem beszélve az új játékosokról - Julio Buffarini és Emmanuel Más-ról)

VAMO BOCA!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása