Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Hosszabbítás után, a RIVERé a Copa Libertadores!

2018.12.10. 09:06 :: carlitos

A River Plate hosszabbítás után 3–1-re legyőzte a Boca Juniorst a madridi Santiago Bernabéu Stadionban, ezzel megnyerte a sorozatot.

A River Plate 1986, 1996 és 2015 után negyedszer nyerte meg a legrangosabb dél-amerikai kupasorozatot, a hatszoros győztes Boca Juniors ötödször bukta el a döntőt. (az Independiente szurkolói is örülhetnek hiszen még a 7 kupagyőzelmükkel egyeduralkodói a sorozatnak!)

Carlos Tévezt Schelotto a hosszabbításban küldte a pályára, amikor a river megszerezte Quintero bődületesen eltalált nagy bombájával a vezetést! MIÉRT csak ekkor???

A "kakasok" kukorélkolhatnak!:-(

 

Nagy árat fizettek a szurkolók is, ezért a "kis kiruccanásért"!

„Voltak olyanok, akik felajánlották az autójukat, csak hogy eljöhessenek velünk a meccsre. Rengeteg sztorit hallottunk, mikor a szurkolók felmondtak, csak azért, hogy eljöhessenek Madridba, mások a teljes vagyonukat elköltötték, de olyanok is voltak, akik emiatt a meccs miatt adták be a válópert…” – mondta Nicolas Mattera, a Boca Juniors szurkolói csoportjának tagja a Marcának.

A beszámolók szerint a leggyakoribb problémát az jelentette, hogy a munkaadók nem engedélyezték, hogy egy futballmeccs miatt vegyen ki valaki szabadnapot, így a Libertadores-kupa döntője miatt több ezren elveszítették állásukat, és mire hazaérnek Argentínába, már munkanélküliek lesznek.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása