Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Döntetlen a San Lorenzo ellen!

2018.02.05. 11:13 :: carlitos

Pikáns ütközetre készülhettek a dzsenovaiak, igazi 6 pontos derbi várt rájuk idegenben a pápa kedvenc csapata ellem.

Miután Carlos Tévez és Fabricio Coloccini már találkozott egymással az angol Premier League-ben, most a két veterán hazájukban az argentin bajnokságban is egymásnak feszülhetett.

2016 szeptemberében "még" Carlos Tévez vezérletével idegenben győztük le őket 2:1-re, most is lehetett volna ez az eredmény egy szép Carlitos akció és kapuralövés után.

Már a 4. percben egy szögelet után egy kifejelt labdát váratlanul kapura lőttek a hazaiak, az megpattant Leo Jarán és becsapva hullott Augustin Rossi kapujába. 1:0

Tíz perccel később a bal lábában kiújult Pablo Pérez sérülése, le kellett cseréni, Walter Bou állt a helyére. (miért kockáztatja Schelotto, ha még nem teljesen egészséges?)

Aztán jött az egyenlítés, Carlos Tévez fejjel a kapufa segítségével egyenlített egy beívelés után. 1:1

Még a félidő előtt durván felrúgták Carlitost, piros lap a hazaiak játékosának. (F. Quignón)

A második félidőben a Boca többször fenyegette Navarro kapuját, igaz többen is voltunk a pályán, előbb Carlitos, aztán Nández került helyzetbe.

A 82. percben újra megfogyatkoztak a hazaiak, Rojas mehetett előbb zuhanyozni, mindkét kiállított hazai játékos még az első félidőben "sárgult" be.

A 90. percben nagy feszültséget váltott ki, amikor Más beesett a 16-oson belülre.. A játékvezető sípja azonban néma maradt, heves karlegyíntéssel mutatta, hogy álljon fel, nem történt szabálytalanság! (ez téves ítélet volt senor Trucco!)

 

San Lorenzo de Almagro - Boca Juniors 1: 1 (1: 1)

 Gólok - 1: 0 Rubén Botta (4 '), 1: 1 Carlos Tévez (15')

Boca Juniors : Agustín Rossi - Leonardo Jara (78 ', Julio Buffarini), Paolo Goltz, Lisander Magallán, Frank Fabra (46', Emmanuel Más) - Nahitan Nández, Wílmar Barrios, Pablo Pérez [ ) - Cristian Pavón, Carlos Tévez (14-től [C] ), Edwin Cardona

A Temperley következik otthon, ki kell tömnünk őket, ahogy legutóbb tettük. (4:0)

Februárban a Boca-nak szilárd előrelépéseket kell tennie a többiekkel szemben, hogy később biztonságosan lezárhassa a bajnokságot az élen.

Márciusban a bajnoki küzdelmek mellett a Copa Libertadores csoportmeccsei következnek.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása