Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Copa Libertadores: Boca - Wilstermann 4:0

2019.04.11. 16:26 :: carlitos

A Boca Juniors 4-0-ra legyőzte a bolíviai Jorge Wilstermannt, kiköszörülve az előző köri botlását a brazil Atlético Paranaense otthonában.

Emmanuel Reynoso bombafejesével szerzett vezetést a boca, majd Darío Benedetto rúghatott büntetőket, az elsőt kihagyta, a másodikat hatalmas erővel a léc alá rúgta. Ezután a jól játszó és több helyzetig is eljutó Carlos Tévez helyére beállt Mauro Zárate percei következtek.

A harmadik boca gól egy pazar helyzetfelismeréből született, míg a negyedik a védőjével berobbanva a bolíviai Alex Silva öngóljaként lett elkönyvelve.

bova_jorgew.jpg

 A G csoport 2. helyén van a Boca, következő meccse a Tolima ellen lesz idegenben április 2-én!

cl2019_ggruppo.png

 

Szólj hozzá!

Véget ért a bajnokság, harmadik a Boca!

2019.04.09. 13:34 :: carlitos

1-1-el zártuk az idei bajnokságot az Aldosivia otthonában! Sokan hiányoztak (Copa Libertadores szerdai meccsére hangolva) Alfaro csapatából, de Mauro Zárate ott volt és az ő góljával megszereztük a vezetést.

Aztán egy bődületes nagy hiba után egyenlített az Aldosivia, a kolumbiai Campuzano adta el a labdát. Ez lett a vége is. Örömteli hír volt, hogy 10 hónap után (térdsérülése volt) visszatért Frank Fabbra a bocába, elég jó teljesítményt nyújtva, nagy szükség lesz majd rá a Libertadores kupában!

Ezzel az eredménnyel az is kiderült, hogy nem lett második a Boca!

 

argentin_bajnoksag_2019.png

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása