Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Egy bajnoki után bemutatkoztunk a Libertadores kupában!

2019.03.06. 14:57 :: carlitos

Valami azt sugallja, hogy a Boca Juniors "felébredt" az argentin bajnokságban. Péntek este, az Estádio de 15 Abril-on játszott és a xeneize fontos győzelmet aratott az Unión Santa Fé ellen! Most sajnálhatjuk az otthon elbukott Tucumán elleni zakót! 

Az Unión a 19 percben megszerezte a vezetés, Fragapane büntetőjével.A Boca fordulat csak a második félidőben érkezett előszőr Ábilá, majd 10 percben belül a veterán Carlos Tévez góljaival. A kegyelemdöfést Almandra adta meg a meccs hosszabbításában.

A bolíviai Jorge Wilstermann volt a Boca Juniors ellenfele a G csoportban az idei Copa Libertadores nyitó napján.

Wilstermann a mérkőzést Cochabamba otthonában, 2600 méteres magasságban rendezi, meglepve ezzel ellenfeleit. Csapatukban tudják a volt Bocás Cristian Chavezt.
Majdnem meglepetéssel végződött ez a kis kiruccanás, a 68. percben Esteban Andrade óriási reflexel védte ki a szinte 100%-os hazai kísérleteket.(Meleán és Capriles voltak az elkövetői)
A nézőtéren parádés hangulat volt, láthattunk egy-két hazai szurkolónál River Plate mezt lobogtatni, hirigelve ezzel a Bocásokat.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása