Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Boca nyúz!

2020.09.04. 10:45 :: carlitos

18 Boca Juniors játékos pozitív eredményt mutat a COVID-19, 4 játékosnál enyhén jelentkeznek a koronavírus tünetei - állítja az argentin futballklub

 

Emanuel Reynoso: CA Boca Juniors -> Minnesota United FC 4,25 millió euró

reynoso_minnesota.jpg

A Minnesota, hosszú ideig várt erre a transzferre. A 24 éves támadó középpályás Reynoso két és fél szezon után csatlakozik Minnesotához. A Boca Juniorssal 66 alkalommal lépett pályára, 5 gólt szerzett és 8 gólpasszt adott. Mielőtt csatlakozott a Bocához a CA Talleressznél 44 alkalommal szerepelt.

Ez egy hosszú, elhúzódó folyamat volt, de végül örülünk, hogy túljutottunk rajta. Úgy érezzük, mintha a liga egyik legjobb játékosát szereztük volna meg ”- mondta nyilatkozatában Adrian Heath, a Loons vezetőedzője.

 „Amikor megtudtam a klub érdeklődését, elkezdtem néhány kutatást végezni a klub és a bajnokság egésze vonatkozásában, és ezután nem kételkedtem abban, hogy ezt szeretném. Remélem, hogy gyorsan beilleszkedek és én vagyok az utolsó homokszem a gépezetben ahhoz, hogy a csapat tovább lépjen, és együtt nagyszerű eredményeket érjünk el. " - mondta Reynoso.

Egyenlőre szeptember 18-a van kitűzve mint első meccs az is a Libertadores kupában a paraguayi Libertad ellen!

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása