Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Idegenben győzött a Boca, az új bajnoki rendszerben!

2020.11.02. 10:09 :: carlitos

A pandémiás helyzet utána - 2020.03.08 - a 4. csoportban is elkezdődtek a mérkőzések!

A Boca a Lanús otthonába látogatott ahol Tévez és Ábila góljaival elhozta a 3 pontot! (szintén a csoport másik két csapata is játszott ahol a Talleros otthon 3:1-re győzött a NOB ellen)

Szombat este a La Fortalezában különleges este volt Ramón Abila számára. Nem csak a diadal és a lehetőség miatt,(amelyet nagyon jól kihasznált) de megmutatta Miguel Russo-nak, hogy van miért harcolni a pozícióért Franco Soldanónak, a csapat másik 9-esének! Wanchope számára azonban a legemocionálisabb pillanat, a gólja utáni gólöröme volt, amelyben felemelte a mezét és megmutatta egy nemrég elhunyt rokon fényképét a fehér pólóján!
abila_lanus.jpg

 

Boca Juniors: Agustíno Rossi – Buffarini, Zambrano, Izquierdoz, Fabra – Salvio, Capaldo, Campuzano (87' Maroni) Cardona (75' Guillermo Fernández) – Carlos Tevez (87' Obando), Ramón Ábila (82' Soldano)

A 36 és fél éves  Carlos Tevez nagyon boldog volt. Fáradt, de boldog. Tudatában annak, hogy mindig jó győzelemmel debütálni. A kapitány szerezte az első gólt, majd a vége felé lecserélték.

carlostevez_lanus.jpg

"Nagyon magabiztosnak, gyorsnak éreztem magam. A hét folyamán nagyon jól csináltunk mindent, és ez hétvégén fizikailag is visszaköszönt" - mondta az Apache.

Következik a NOB, november 9-én magyar idő szerint hajnalban!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása