Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Villa góljával győzött a Boca La Pazban!

2021.04.22. 14:38 :: carlitos

Hétvégén 3:1-es győzelemmel (A. Tucumán ellen) hangolódtunk a Libertadores nyitó csoportmeccsére!  A C csoportban már volt egy párharc, ott meglepetésre a Santos sima vereséget szenvedett az ecuadori Barcelonától. 

A Boca Tevez, Cardona és Campuzano nélkül érkezett Bolíviába. A 7' percben megszereztük a vezetést, Almendra passzolt a pálya közepéről Villának, aki kihasználta gyorsaságát, majd egy remek visszacsellel elküldte a középső védőt és egy erős lövést eresztett a közeli kapufa mellé.

A bolíviaknak nem igazán veszélyeztették Agustín Rossi kapuját. A Boca védelme jó hatékonysággal állította meg az ellenfél támadásait, a távoli lövések pedig nem voltak sikeresek a hazaiaktól.

A Xeneize szerezhetett volna még pár gólt Villával, de a szélsőnek a második félidő elején nem sikerült betalálnia. Az első a kapufa bal oldala mellé ment, a másodikat Daniel Vaca kapus hárította.

A Boca következő mérkőzése a kupában április 27-én, kedden lesz a Santos ellen, Buenos Airesben. A "legerősebbek" (The Strongest) egy nappal később a Barcelonával játszanak Guayaquilben.

 

Vamos BOCA

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása