Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Libertadores kupa: Boca–The Strongest 3-0

2021.05.27. 10:36 :: carlitos

A Boca a legerősebbeket dobta harcba, és bejutott a második fordulóba!

 

Agustín Almendra, a kolumbiai Sebastián Villa találataival és egy öngóllal (amelyet Juan Gabriel Valverde nevéhez fűződik) az argentin csapat összesen tíz pontot ért el, és másodikként az ecuadori Barcelona mellett, továbbjutott.

A 2020-as kiírás döntőse, a Santos maradt hatnál (Barcelona-Santos 3-1), mint a The Strongest, de a brazil csapat jobb gólkülönbséggel  a Copa Sudamericana kieséses szakaszában folytathatja.

Jól indult a meccs a Boca Juniors számára, mert a 3. percben Agustín Almendra bombájával sikerült megszerezni a vezetést, Daniel Vaca nem tudta védeni a bal felső sarkos lövést.

A boca jól zárta le a területeket, többet birtokolta a labdát, esélyt sem adott a bolíviaiaknak. A 44. percben aztán jött a második Xeneize gól, Frank Fabra felgyorsított a szélen, és egy kolumbiai kombináció után, Villa  nagyszerű belsőzött a kapuba. (jöhetett a tánc!) A Boca nem állt le, folytatta a támadást és az 55. percben sikerült növelnie az előnyt. Villa lerázta a védőjét, majd középre tálalt és Carlitos elől a menteni igyekvő Gabriel Valverde a saját kapujába tolta a labdát. 

A Boca Juniors számára a Copa América szünete előtt, még fontos mérkőzés vár, hétfőn a Liga Professional elődöntőjében a Racing Club ellen, azzal a céllal, hogy zsinórban 3x nyerje meg az argentin bajnokságot!

VAMOS BOCA

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása