Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Hírek, átigazolások!

2021.07.09. 10:00 :: carlitos

A Boca Juniors számos játékosa szerepel(het) az eladási piacon pl. Tevez, Zarate. Az egykori Interes Lisandro Lopez is búcsút mond, az argentin védő - Olè elmondása szerint - új szaúd-arábiai lehetőség felé közeledik, az Al Nassrhoz.

Az Arab klub, amelynek edzője Mano Menezes, egy szezonra szóló kölcsön vételre tett javaslatot, amelynek opciója 1 millió USD (kb. 5 millió R) volt. Boca válasza negatív volt. A klub reakciója pedig nem tetszett a védőnek.

Miguel Ángel Russo érkezése óta Lisandro López elveszítette posztját, a perui Carlos Zambrano, majd Marcos Rojo érkezésével még inkább elhanyagolták.

Argentína elleni kedd esti vereség nem szüntette meg Kolumbia részvételét a Copa América versenyen, mert a kávécsapatnak még mindig van egy mérkőzése a harmadik helyért, péntek este, Peru ellen. A Bocát ez azért is érinti, mert Edwin Cardona és Frank Fabra megtud-e időben  érkezni a tornáról a jövő keddi, La Bombonera-i Libertadores nyolcaddöntő első mérkőzésére?! (szinte lehetetlennek tűnik...)

cardona_fabra.jpg

A Di Santo-tervet kedden újraaktiválták, amikor Boca azt látta, hogy a szuper tehetséges Roger Martínez érkezése bonyolult, szigorodik az igazolási lista zárása és közel a kupameccs. A 9-es San Lorenzoi a B lehetőség volt, de egyenlőre sikertelen a tárgyalás. Gyakorlatilag a klubok között mindenben egyetértés van, apró részletek vannak csak, de a fő probléma a Boca és a játékos között keresendő.

A Boca Juniors figyeli a piacot, hogy középcsatárt keressen a csapat számára, és máris lett új célpont (target), Miguel Borja. (2022 végéig szerződést köti a Palmeiras-szal, és Peru ellen a kolumbiai csapattal a Copa América harmadik helyéért küzd)

Valamivel több mint egy hónappal azután, hogy úgy döntött, befejezi történetét a Boca Juniorsszal, Carlos Tevez úgy döntött, hogy folytatja karrierjét az MLS-ben! (korábban Carlos Tevez sajtótájékoztatón jelentette be, hogy karrierjét a Xeneize játékosaként fejezi be és ez élete legszomorúbb napja)

 

tevez_apache.jpg

Az Apache siker története a Boca Juniorsnál három szakaszból áll (2001-2004, 2015-2016 és 2018-2021), amelyekben 11 címet nyert, köztük egy Libertadores-kupát és egy Interkontinentális kupát.

 Esteban Andrada (CA Boca Juniors -> CF Monterrey 5 millió euró)

andrada_monterrey.jpg

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása