Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Copa Libertadores visszavágó kaotikus jelenetekkel!

2021.07.21. 11:49 :: carlitos

A Copa Libertadores Belo Horizonte-i visszavágója alatt és után lezajlott kaotikus jelenetek kapcsán várhatóan mindkét egyesületnek szankciókkal kell majd szembenéznie.

Úgy tűnt, hogy a brazil rendőrség a meccs után dühös Boca-játékosokat szorított az öltözőjük ajtajához, az argentin és a brazil weboldalakon olyan videók jelentek meg amelyeken a játékosok fulladoztak, miközben visszaéléseket kiabáltak a rendfenntartók felé. (a Globoesporte brazil weboldal szerint a Boca játékosai megpróbáltak bejutni az otthoni öltözőbe, hogy menedékre leljenek)

A játékosok az alagútban összecsaptak a meccs után, amelynek egyik oka az volt, hogy a VAR másodszor anulálta a Boca gólját, amely szerintük érvényes volt.

A mérkőzés 0-0-ra végződött, és az Atletico büntetőkkel 3-1-el ment tovább! A múlt heti Buenos Aires-i első mérkőzés is gól nélküli lett, és a Boca gólját hosszú VARozás után vették el!

Arra a kérdésre, hogy a játékvezetés szerepet játszott-e a kiesésükben, a Boca középpályása, Diego Gonzalez azt mondta: „Kétségtelen, hogy ezt mindenki láthatta. Szabályos gólt szereztünk és tény, hogy megérdemeltük volna az első meccs megnyerését is. Ez fáj, rosszul érezzük magunkat. Conmebol-nak (a Dél-amerikai Labdarúgó-szövetségnek) meg kell vizsgálnia a játékvezetést. ”

Az Atletico kapusa, Everson volt a hős, aki két Boca-tizenegyest védett, majd ötödik rúgóként tovább lőtte a Mineirót a negyeddöntőbe!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása