Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Argentin kupa: Büntetőrúgásokkal győztük le a riválist!

2021.08.10. 15:12 :: carlitos

Rendes játékidőben 0-0 volt, majd jöttek a büntetők: Rojo, Ramírez, Pavón és Izquierdoz is betalált a Xeneizesben, Romero és Alvarez hibázott a "milliomosokban". Így 4:1-el Miguel Ángel Russoék jutottak a negyeddöntőbe ahol a  Patronato ellen fognak játszani. Ezzel a Boca veretlen maradt a River ellen az úgynevezett "Juan Román Riquelme" alelnöki korszakban, 

Az első félidőben a boca nagy nyomás alá helyezte a vendégeket, így kiölte a kreativitást a játékukból egészen a 30. percig, akkor viszont egy gyors kontra után Zuculini kihagyta a kihagyhatatlant. A második félidőben viszont már 3 nagy helyzetük is adódott Zuculini, Paradela és De la Cruz sem tudta bevenni Agustin Rossi kapuját.

Boca kezdője: Agustín Rossi; Luis Advíncula, Carlos Zambrano, Carlos Izquierdoz, Marcos Rojo és Agustín Sandez; Diego González, Esteban Rolón és Juan Ramírez; Cristian Pavón és Norberto Briasco. 

Edző: Miguel Ángel Russo.

River kezdője: Franco Armani; Gonzalo Montiel, Paulo Díaz, Héctor Martínez és Fabricio Angileri; Nicolás De la Cruz, Enzo Pérez; Bruno Zuculini és José Paradela; Julián Álvarez és Braian Romero. 

Edző: Marcelo Gallardo.

Itt a döntő pillanat amikor Rossi kapus kivédi Alvarez büntetőjét!

rossi_vedese.jpg

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása