Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Boca Juniors az Argentína Kupa döntőjében!

2021.11.05. 10:29 :: carlitos

Boca Juniors legyőzte az Argentinos Juniorst, és bejutott az Argentin Kupa döntőjébe, várja ellenfelét, amely november 12-én fog eldőlni.

Luis Vazquez szerezte a meccs egyetlen gólját, ezzel bevezette csapatát az Argentin Kupa döntőjébe.

Forró este volt ez a mendozai Malvinas Argentinas Stadionban ahol volt egy vitás helyzet egy meg nem adott argentinos góllal kapcsolatban! Ez Gabriel Milito haragját váltotta ki a játékvezetésre és a rendszerre is. "A birodalom a Bocát akarta a döntőben látni"

Nagyon dühös volt a reakció, mert az az első benyomásunk, hogy a gól érvényes volt, viszont Ávalos gólja előtt volt egy korábbi érintés amit a játékvezető látott, mert közel volt a játékhoz. Meghallgattuk Reniero játékvezetőt, aki megerősítette.

Ezután még Milito és Riquelme is összefeszült egymásnak verbálisan. 

milito_riquelme.png

A Boca Juniors negyedszer akarja megkoronázni az Argentin Kupát és biztosítani a kvalifikációját a 2022-es Copa Libertadoresre, mivel már nincs esélyük a bajnoki címért küzdeni, A bajnokságban jelenleg a River Plate vezet és nagy valószínűséggel meg is fogja nyerni.

A másik elődöntőben a Talleres de Cordoba és a címvédő Godoy Cruz találkozik, pikáns a helyzetük mivel előtte november 6-án egymás ellen bajnoki meccset fognak játszani.

VAMOS BOCA!

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása