Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Visszavonul a nép játékosa, Carlos Tévez!

2021.02.05. 13:47 :: carlitos

A 37 éves csatár (1984.02.05-én született) a közösségi oldalán úgy fogalmazott, már csak addig futballozik, amíg jelenlegi csapata, a Boca Juniors versenyben lesz a Libertadores Kupában. (nem jutottak a döntőbe a Santos ellen kiestek)

Tévez 2006 és 2015 között sorrendben a West Ham United, a Manchester United, a Manchester City, majd a Juventus játékosa volt. 

AZ ANGOL BAJNOKSÁGOT HÁROMSZOR, A BAJNOKOK LIGÁJÁT EGY, AZ OLASZ BAJNOKSÁGOT PEDIG KÉT ALKALOMMAL NYERTE MEG.

Torinóból visszatért Buenos Airesbe, majd a kínai élvonalban szerepelt, ahol a világ legjobban kereső játékosa lett, 2018 óta pedig ismét a Boca Juniorst erősítette.

A 2004-es athéni olimpián aranyérmet nyert és gólkirály lett
Két világbajnokságon szerepelt, 2006-ban és 2010-ben, és az volt az érzés, hogy 2014-ben újra ott lehet, de végül  Brazília ajtajában maradt, belépni már nem tudott rajta. A nép játékosa lett a tőlük kapott szeretet és vonzalom  legendává tette, aki mindent elnyert, ahol volt, és továbbra is imádott kék és arany színekkel történelmet írni.

Szólj hozzá!

Marcos ROJO csatlakozott a bocához!

2021.02.05. 13:32 :: carlitos

Az előző szezon második felére kölcsönben az Estudiantesnél volt és miután visszatért Angliába, egyértelmű volt, hogy nincs helye a Unitednél. Manchesteri ideje alatt Európa Ligát, FA-kupát, EFL-kupát és Community Shildet nyert.

A 30 éves játékos egy hároméves megállapodással catlakozott és már játékosként is bemutatták.

marcos_rojo.jpg

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása