Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Újabb győzelem a bajnokságban!

2012.08.19. 06:10 :: carlitos

Zsinórban már 3x nyert a csapat, ebből 2x bajnokin, a Tigre, illetve most hajnalban az All Boys ellen. Sikerült visszaadnunk a fricskát, hiszen az előző szezon végén alaposan elvertek bennünket "azok a fiúk"! (ugyanez volt az eredmény, 3:1)

Falcioni úgy látszik megtalálta az ideális új felállását a csapatnak - az alapemberek távozása után -, így a következő kezdő 11-el vonultunk ki a Bombonéra zöld gyepére: Ustari-Clemente, G. Burdisso, Schiavi, F. Sosa-Sánchez Mino, Somoza, Ledesma-Chávez-S. Silva, Viatri. (4-3-1-2 a felállásunk, Riquelme által hátrahagyott irányítói posztot Christán Chávez veszi/vette át.)

Caruzzo és Erviti most kimaradtak, Blandi pedig a padon foglalt helyett.

Összefoglaló, benne S. Silva 2 remek találata!

Szólj hozzá!

Barátságos meccs: Honduras - Boca 2:0

2012.08.17. 10:21 :: carlitos

Helyszín: Miami, Sun Life stadion

 

HONDURAS: Noel Valladares, Víctor Bernárdez, Osman Chávez, Mauricio Sabillón, Maynor Figueroa, Wilson Palacios, Edder Delgado, Boniek García, Mario Martínez, Jerry Bengtson, Georgie Welcome.

BOCA JUNIORS: D’Angelo, Aguirre, Cellay, Burdisso, Evangelista, Rivero, Erbes, Pol Fernández, Colazo, Paredes,  Blandi.

Gólszerzők: Jerry Bengtson '23 és Marvin Chávez '89.

 

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

Riquelme saga...

2012.08.17. 10:18 :: carlitos

A brazil Santos kész akár havi 196 ezer eurós fizetést is adni a remek argentin középpályásnak, Juan Riquelmének, aki jelenleg a Boca Juniors játékosa.

Az átigazolási ügyet ugyanis nagyban bonyolítja, hogy Riquelme korábban jelezte a Bocának, hogy fel szeretné bontani szerződését, de a klub ezt nem fogadta el.

A 34 éves középpályás 2008-ban szerződött vissza a Bocához, első profi egyesületéhez egy nem túl sikeres európai karrier után. Azóta két (Apertura-)bajnoki címet szerzett a kék-arany alakulattal, és az idén elnyerhette volna vele a legrangosabb dél-amerikai klubkupát, a brazil Cor azonban megakadályozta ezt.

„Beszéltem az elnökkel, és közöltem vele, hogy nem játszom tovább a csapatban. Nagyszerű ugyan a kapcsolatom a klubbal, amelynek szurkolója is vagyok, de úgy érzem, az út végére értem. Ürességet érzek most, csak haza akarok menni, és barbecue-zni akarok a barátaimmal, látni akarom a gyerekeimet" – nyilatkozta Riquelme.

Rodolfo Arruabarrena, Roman közeli barátja és együtt is játszott vele a spanyol Villarealban, azt nyilatkozta hogy várja, hogy visszatérjen a Bocába, sőt biztosra is veszi.

A Londoni Olimpia hivatalos programfüzetének szerkesztői összeállították minden idők legjobb olimpiai11-ét!

A kapuban Lev Jasin áll, a védelemben a lengyel Szymanowski, az argentin Ayala, a nigériai Taribo West és a brazil Roberto Carlos kapott helyett. A középpályán Riquelme, Guardiola, Okocha, míg a csatársor Romarárió, Bene és Messi!

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

süti beállítások módosítása