Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Újabb győzelem a bajnokságban!

2012.08.19. 06:10 :: carlitos

Zsinórban már 3x nyert a csapat, ebből 2x bajnokin, a Tigre, illetve most hajnalban az All Boys ellen. Sikerült visszaadnunk a fricskát, hiszen az előző szezon végén alaposan elvertek bennünket "azok a fiúk"! (ugyanez volt az eredmény, 3:1)

Falcioni úgy látszik megtalálta az ideális új felállását a csapatnak - az alapemberek távozása után -, így a következő kezdő 11-el vonultunk ki a Bombonéra zöld gyepére: Ustari-Clemente, G. Burdisso, Schiavi, F. Sosa-Sánchez Mino, Somoza, Ledesma-Chávez-S. Silva, Viatri. (4-3-1-2 a felállásunk, Riquelme által hátrahagyott irányítói posztot Christán Chávez veszi/vette át.)

Caruzzo és Erviti most kimaradtak, Blandi pedig a padon foglalt helyett.

Összefoglaló, benne S. Silva 2 remek találata!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr24719661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása