Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Edwin Cardona góljával győztük le az Indepet!

2018.12.04. 15:20 :: carlitos

58. percében Mauro Zárate labdát szerzett a középpályán. Elindult előre, balján Edwin Cardona, a kolumbiai megkapta passzt majd kicsit befelé húzott és olyan 17 méterről egy  erőteljes lövéssel bevette a hazaiak kapuját! 6 pontra zárkóztunk fel a vezető Racinghoz képest, DE ezek után már lejátszotta a 14 meccsét is a tabella éllovása és újra győzött idegenben a Talleres ellen.

Independiente - Boca Juniors 0:1 (0:0)

Gol - Edwin Cardona (58′)

Boca Juniors: Esteban Andrada – Julio Buffarini, Paolo Goltz, Lisandro Magallán, Lucas Olaza (46′, Emmanuel Más) – Fernando Gago [C], Julián Chicco (54′, Edwin Cardona), Agustín Almendra – Sebastián Villa, Mauro Zárate, Darío Benedetto (63′, Carlos Izquierdoz)

Kiállítva: Lisandro Magallán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr9814429380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása