Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Salvio sérülése után új csatár kerestetik!

2021.03.18. 15:21 :: carlitos

Eduardo Salvio bal térdében elszakadt a keresztszalag (Sarmiento elleni meccsen), legalább hat hónapig távol lesz, így új csatár felé kacsingat Roman Riquelme!

salvio_serules.png

Wanchope Ábila, a visszatérés közelében!

A csatár sikeresen felépült az ágyéki sérvjéből, amelyet tavaly januárban műtöttek meg, és készen áll a behívásra! (jövő vasárnap 21:00 órakor a Boca a Tallerest fogadja, talán már a kispadon lehet)

"Ha góllövőt keres, itt van Michael Estrada"

A dzsenovaiak figyelmét fel is keltette a Mexikói Toluca ecuadori válogatott játékosa, aki már három gólt szerzett a dél-amerikai selejtezőkön. A mexikói futballban nyújtott jó teljesítménye néhány európai klub radarjában is szerepel, pl. a Villarreal is kiszemelte, bár végül eleállt az alku alól.

 estrada-ecuador_862x485.jpg

A Boca már tett ajánlatot az ecuadori futballistának, de a Toluca képviselői elégtelennek tartották, ez azonban nem jelenti azt, hogy a Xeneize kilép a tárgyalásokból, mivel péntekig van még ideje ezt módosítani. (meg kell vizsgálni a Bocánál, hogy gazdaságilag akár megduplázhatják-e az ajánlatukat?!)

MARCOS ROJO

A védőnek az első mérkőzése volt Boca mezében a River elleni Superclásico, amely 1–1-re végződött a La Bomboneránál, a második félidőben lépett pályára, most kezdő lehet Talleres ellen!

Szólj hozzá!

Döntetlen a superclásicon!

2021.03.17. 15:01 :: carlitos

Az argentin Clasicón, azaz a Boca Juniors - River Plate rangadó vége előtt pár másodperccel volt egy furcsa jelenet, ami nagy beszédtémát jelent most az országban. Sokan úgy hiszik, hogy Diego Maradona szelleme segítette ki a hazaiakat.

Mi is történt?  Villa első félidőben szerzett góljával a Boca szerezte meg a vezetést, ezt a 67. percben Palavecino kiegyenlítette - 1-1-es állásnál Zambranót és Cascot kiállította a játékvezető, így 10-10 emberrel lendültek neki az utolsó tíz percnek a csapatok. 

Másodpercekkel a rendes játékidő vége előtt óriási lehetőség adódott a River Plate előtt: Álvarez a tizenhatoson belül, éles szögből tette kapu felé a labdát, ami látszólag épp a gólvonal mögé tartott - a hálóőrnek és a védőknek esélyük sem volt tisztázni az üres kapura tartó játékszert. Az utolsó pattanásnál azonban látványosan irányt változtatott a labda, így a Boca Juniors mégis megúszta a bekapott gólt.

Az internetet természetesen elárasztották a Maradona szelleméről spekuláló visszhangok - szerintük Diego "keze" is benne volt, ő akadályozhatta meg!:-)))

 

ÖSSZEFOGLALÓ!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása