Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Döntetlen a superclásicon!

2021.03.17. 15:01 :: carlitos

Az argentin Clasicón, azaz a Boca Juniors - River Plate rangadó vége előtt pár másodperccel volt egy furcsa jelenet, ami nagy beszédtémát jelent most az országban. Sokan úgy hiszik, hogy Diego Maradona szelleme segítette ki a hazaiakat.

Mi is történt?  Villa első félidőben szerzett góljával a Boca szerezte meg a vezetést, ezt a 67. percben Palavecino kiegyenlítette - 1-1-es állásnál Zambranót és Cascot kiállította a játékvezető, így 10-10 emberrel lendültek neki az utolsó tíz percnek a csapatok. 

Másodpercekkel a rendes játékidő vége előtt óriási lehetőség adódott a River Plate előtt: Álvarez a tizenhatoson belül, éles szögből tette kapu felé a labdát, ami látszólag épp a gólvonal mögé tartott - a hálóőrnek és a védőknek esélyük sem volt tisztázni az üres kapura tartó játékszert. Az utolsó pattanásnál azonban látványosan irányt változtatott a labda, így a Boca Juniors mégis megúszta a bekapott gólt.

Az internetet természetesen elárasztották a Maradona szelleméről spekuláló visszhangok - szerintük Diego "keze" is benne volt, ő akadályozhatta meg!:-)))

 

ÖSSZEFOGLALÓ!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr916468166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása