Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Libertadores kupa: Boca-Barcelona 0:0

2021.05.21. 08:44 :: carlitos

A Barcelona elleni döntetlen lehetővé teszi a Boca számára, hogy az utolsó fordulóban a saját kezében legyen a sorsa és egyben a továbbjutása a nyolcaddöntőbe! Nagy örömmel fogadták még kedden a The Strongest diadalát a Santos ellen, most a következő szerdai  napon, otthon kell(ene) legyőzni a bolíviai csapatot! Eközben az ecuadori Barcelona bebiztosította magát és továbbjutott az egyenes kiesési körbe!

A Boca kétszer is hatalmasat hibázott hátul még az elején, az elsőnél Andrada kapus rossz passza (az egyetlen hibája volt a meccsen), amelyet Izquierdoznak sikerült azonnal megoldania; aztán Campuzano "elbukott", Damián Díaz eltalálta a kaput, Andrada pedig egy kézzel védett.

A Barcelona türelemmel és koncentrációval jól lezárta a területet és ezáltal távol tartotta az argentin csapatot a gólhelyzettől. A Boca érezhetően az utolsó játékrészben talált támadási helyeket, főleg amikor az Apache (Tevez) pályára lépett! A javulás észrevehető volt, de ez nem volt elegendő ahhoz, hogy a Boca betaláljon!

Group C

 
# Team M. Dif. Pt.
1 Barcelona Barcelona 5 5 10
2 Boca Juniors Boca Juniors 5 1 7
3 Santos FC Santos FC 5 1 6
4 The Strongest The Strongest 5 -7 6

Szólj hozzá!

Újabb drámai meccs a 2 rivális között!

2021.05.19. 13:09 :: carlitos

Carlos Tevez gratulált a 21 éves Leo Diaznak, aki a vereség ellenére is kiválóan helytállt a River kapujában, a Covid-járvány kitörése mellett az ötödik számú kapus védett a milliomosoknál!

A kezdők:

Boca: Agustin Rossi; Buffarini, Izquierdoz, Rojo, Fabra; Cristian Medina, Varela, Almendra; Pavón, Tevez, Villa.

River XI: Leo Diaz; Montiel, Maidana, David Martínez, Angileri; Casco, Pérez, Ponzio; Alvarez, Carrascal, Fontana.

A Boca vasárnap legyőzte az ősi riválist, hiába védett ihletett állapotban a most debütáltó Leo Diaz! (a River 15 játékosa pozitív eredményt adott a Covid tesztre!)

A rendes játékidő 1: 1-re végződött, "A kapus három vagy négy nagyszerű védést mutatott be" - mondta Carlos Izquierdoz, a Boca kapitánya.

Diaznak esélye sem volt, amikor Carlos Tevez egy remek csukafejes góllal megszerezte a vezetést 11 perc elteltével. De a fiatalember ezután legalább két alkalommal megmentette a River kapuját a Boca helyzetektől, közte Tevez lehetősége is.

Julian Alvarez a második félidő közepén egyenlített, így jöhettek a büntetők. Diaz pedig a Boca öt lövéséből egyiket hárította, társai azonban négyből kettőt kihagytak, így a Boca 4-2-es büntetőzéssel elődöntőbe jutott.

Mindegyik negyeddöntő büntetőkkel dőlt el!!!

VELEZ - RACING 0:0 (büntetőkkel 2:4)
COLON - TALLERES 1:1 (büntetőkkel 5:3)
ESTUDIANTES - INDEPENDIENTE 0:0 (büntetőkkel 1:4)

Az elődöntőben: BOCA - RACING és COLON - INDEPENDIENTE párharc lesz.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása