Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Libertadores kupa: Boca-Barcelona 0:0

2021.05.21. 08:44 :: carlitos

A Barcelona elleni döntetlen lehetővé teszi a Boca számára, hogy az utolsó fordulóban a saját kezében legyen a sorsa és egyben a továbbjutása a nyolcaddöntőbe! Nagy örömmel fogadták még kedden a The Strongest diadalát a Santos ellen, most a következő szerdai  napon, otthon kell(ene) legyőzni a bolíviai csapatot! Eközben az ecuadori Barcelona bebiztosította magát és továbbjutott az egyenes kiesési körbe!

A Boca kétszer is hatalmasat hibázott hátul még az elején, az elsőnél Andrada kapus rossz passza (az egyetlen hibája volt a meccsen), amelyet Izquierdoznak sikerült azonnal megoldania; aztán Campuzano "elbukott", Damián Díaz eltalálta a kaput, Andrada pedig egy kézzel védett.

A Barcelona türelemmel és koncentrációval jól lezárta a területet és ezáltal távol tartotta az argentin csapatot a gólhelyzettől. A Boca érezhetően az utolsó játékrészben talált támadási helyeket, főleg amikor az Apache (Tevez) pályára lépett! A javulás észrevehető volt, de ez nem volt elegendő ahhoz, hogy a Boca betaláljon!

Group C

 
# Team M. Dif. Pt.
1 Barcelona Barcelona 5 5 10
2 Boca Juniors Boca Juniors 5 1 7
3 Santos FC Santos FC 5 1 6
4 The Strongest The Strongest 5 -7 6

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr216567552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása