Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Dário Benedetto újra a Bocában!

2022.01.25. 17:51 :: carlitos

Úgy néz ki megoldódik a csatárgondja az átalakulóban lévő Boca Juniors csapatának, mivel befejezte a nem túl sikeresnek mondható "európai túrnéját" Dario Benedetto.

Az argentin bajnokság (Liga Profesional) legutóbbi kiírásában csak a negyedik helyen végző Boca Juniors együttese egy ismerős rutinos harcos leigazolását jelentette be, miután visszavásárolta Dario Benedetto játékjogát az Olympique Marseille együttesétől. (az "arany-kékek" 3 millió eurót fizettek a két és fél éve még 14 millió euró ellenében értékesített labdarúgóért)

„Köszönöm, hogy itt lehetek, nagyon izgatott vagyok. A Boca szurkolók mindig meglepnek, a legkevesebb, amit adhatok a klubnak azzal a szeretettel, amit ad nekem, az egy cím." - mondta Dário

dario-benedetto-was-presented-on-his-return-to-boca-juniors.jpg

Közben egy újabb játékos érkezett a klubhoz, az MLS-ben szereplő Inter Miami argentin hátvédje Nicolás Figal. A 27 éves egykori Independiente-védő három évre szóló megállapodást kötött a "genovaiakkal."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr3916823912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása