Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Újabb rangadó vár a Boca-ra

2011.09.22. 10:47 :: tomi2121

Magyar idő szerint pénteken 2:15-kor rendezik meg az újabb rangadót a La Bombonera-ban.

A Boca az Estudiantes-t fogadja otthon. A két évvel ezelőtti Libertadores győztes nem kezdte túl sikeresen az idényt, 7 mérkőzés után 5 ponttal "büszkélkedhet" (1 győzelem, 2 döntetlen), nem mondhatnánk, hogy nagy formában van, hisz a 18. hely nem méltó a csapathoz. 

A Boca győzelme esetén 4 ponttal lóghatna meg a tabellán a Racing és az Atl. Rafaela elől. Ezzel az áhított 1. helyhez nagy lépést tennének meg még akkor is ha csak a 8. fordulót rendezik. A Boca győzelme mellett nyilván a hazai pálya, a jó idénykezdés mellett még az is szól, hogy az Estudiantes idegen pályán 7 forduló alatt 1 pontot  tudott megszerezni. Igaz 3 mérkőzést játszott idegenben - a Lanus 2-1-re, az Independiente 1-0-ra, győzte le, míg a Newells Old Boys ellen 0-0-ás végeredmény született. A Boca ugyanakkor az otthoni 3 mérkőzésből 7 pontot zsebelt be. 

Az idén a 2 csapat már találkozott ez előző mecset a Boca nyerte 2-1-re nem kis izgalmak között:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr63245366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása