Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

BOCA nyúzzz!

2023.08.08. 12:04 :: carlitos

A Boca Juniors kiélezett küzdelemben gól nélküli döntetlent játszott a Libertadores-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén az uruguayi Nacional vendégeként. 

Marcos Rojóval a fedélzeten, de egyelőre még Edinson Cavani nélkül játszott a Boca.

marcos_rojo_1.jpg

Az uruguayi Matador befejezte európai pályafutását

Az argentin csapatnál már egy évvel ezelőtt is tárt karokkal várták volna a gólerős csatárt, aki most látta elérkezettnek az időt, hogy visszatérjen a kontinensre.

 cavani_boca.png

César Luis Merlo értesülései szerint az FC Porto és a Boca Juniors vezetősége megegyezett egymással Alan Varela átigazolásáról. A "sárkányok" 9+3 millió eurót fizetnek érte, ill. későbbi eladási árának 20 százaléka ugyancsak az argentin klubot illeti majd. A hírek szerint a játékos még pályára fog lépni a jövő heti, Nacional elleni Libertadores-kupa nyolcaddöntő-visszavágón, majd azt követően utazik új csapatához Portóba.
A Boca Juniors szerződtette a korábban a Riverben is megforduló uruguayi balhátvédet, Marcelo Saracchit. A 25 éves bekk hazájában a neves Danubióban nevelkedett, majd a 2017-2018-as szezonban 30 tétmérkőzésen lépett pályára River Plate-ben. Ezt követően Európába került, a német RB Leipzignél azonban csak epizódszerep jutott neki, másfél idényben kölcsönben a Galatasaray-t erősítette, tavaly februában került a spanyol másodosztályú Levantéhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr8018188523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása