Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

A Boca Juniors bajnok lett a River Plate segítségével!

2022.10.25. 13:26 :: carlitos

A pontvadászatban vasárnap rendezték az utolsó, 27. fordulót, melyet megelőzően egyetlen pont választotta el a Boca Juniorst és a második Racing Clubot.

A játéknap rendkívüli izgalmakat tartogatott, ugyanis a Boca Juniors hiába érezhette magát bajnoknak az Independeiente elleni rangadó hajrájára fordulva, a rivális a 81. percben egyenlített. Ugyanakkor ez még mindig a Buenos Aires-i együttesnek kedvezett, mivel a párhuzamosan futó Racing-River Plate meccsen a vendégek a 80. percben egyenlítettek. A hajrá aztán további fordulatokat tartogatott, mert amíg a Boca nem tudta visszavenni a vezetést, addig a bajnoki rivális a 90. percben büntetőt rúghatott, s ha értékesíti, virtuálisan a tabella élére ugrik. Jonathan Galvan azonban elhibázta a tizenegyest, ráadásul a River Plate a 95. percben a kegyelemdöfést is bevitte és 2-1-re nyerni tudott, így a Boca Juniorsnak aranyat ért a döntetlen.

A Racing Club két pont hátránnyal zárt a második helyen, a harmadik helyet pedig sikerével a River Plate szerezte meg, mivel a fordulót megelőzően még előtte álló két csapat, a Huracan és az Atlético Tucumán is kikapott.(forrás:mti)

A Boca Juniors 35. alkalommal nyerte meg az argentin labdarúgó-bajnokságot, legutóbb 2020-ban.

A La Boca az öröm, a La Boca az őrület, a La Boca egy végtelen megkönnyebbülés, amely szurkolókról a játékosokra száll, ökölszorításban, érzelmes, végtelen ölelésben egyesülve. Végtelen felejthetetlen érzelmek, szívszorító befejezés, amit lehetetlen megmagyarázni!
Ismét buli a Bombonerában, a Boca nem csak az argentin futball bajnoka, hanem a királya is.
VAMOS BOCA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr2617962394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása