Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Argentin Ligakupa-elődöntő: Boca tizenegyes párbajjal jutott a döntőbe!

2022.05.16. 10:14 :: carlitos

Battaglia csapata nem rúgott kapura a 90' során, de a büntetőpárbajt megnyerte, és döntős! (ellenfele a Tigre lesz, aki szintén tizenegyes párbajban múlta felül az Argentinost)

 

Nem biztos, hogy a Boca 0-0-s eredményre törekedett, de azt tudta, hogy jó rúgói vannak, és remek kapusa - Rossi - aki biztosan védeni fog 1-2 tizenegyest. Jelen esetben Copettié volt az ötödik lövés, miután Rojo, Izquierdoz, Pol Fernández is Benedetto betette a magáét! Rossi védte és így Salvio végleg eldönthette volna, de a kapus lábában elakadt! (Chila Gómez első védése volt a meccsen!) Javier Correa és Villa 5-5-re alakította az eredményt a 6. párban. Következett a hetedik sorozat, ítt Emiliano Insúa nem találta el a kaput, Varelán volt a sor és ő viszont berúgta 6:5!!!

Más furcsaság is történt, igaz, az a meccs előtt: megjelent az argentin rendőrség, amely közölte a győztes együttes támadójával, Sebastián Villával, hogy szexuális zaklatás és gyilkossági kísérlet miatt nyomozás indult ellene.

VAMOS BOCA!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr8317832505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása