Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

A Newell's 2-0-ra legyőzte a Bocát és ezzel szorossá tette a bajnokság legvégét!

2022.10.17. 10:28 :: carlitos

Juan Manuel García és Willer Ditta góljaival a leprások elvették a Boca 15 meccses veretlen sorozatát Hugo Ibarra csapatától, amely továbbra is éllovas, igaz 1 ponttal a Racing előtt.

A Boca Juniors elszalasztott egy nagy lehetőséget, hogy még közelebb kerüljön a Profi labdarúgó-liga cím elnyeréséhez a bajnokság 26. játéknapján.

Juan Manuel García egy perccel a szünet után szerezte meg a vezetést míg a 35 éves kolumbiai Willerr Ditta pedig egy erős fejes után eldöntötte a meccset. A két hazai gólt Hugo Ibarra csapatának védelmi hibái okozták.

Newell's-nek az első félidő 35. percétől eggyel kevesebb játékossal kellett játszania, miután Juan Sforzát dupla sárga lappal kiállították. Ezzel az eredménnyel a győztes kvalifikálta magát a 2023-as Copa Sudamericanára, és más eredményektől függően továbbra is esélye van a Copa Libertadoresre is. A Xeneize a maga részéről a bajnokság élén maradt, egy ponttal a Racing előtt, amely kedden hazai pályán játszik a Lanús ellen.

Október 19-én, szerdán a Boca a La Plata-i Gimnasiába látogat, hogy 25-én befejezze a felfüggesztett mérkőzését.

A tabellán az első három:

1 Boca 25 meccs 48 pont (30-25)

2 Racing 25 meccs 47 pont (39-22)

3 Tucuman 25 meccs 45 pont (30-18)

Pillanatnyi negyedik a River az 1 meccsel kevesebbet játszó Huracán előtt 44 ponttal.

Vamos BOCA!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr6217956018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása