Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Mindent vagy semmit!

2022.05.30. 13:34 :: carlitos

Boca Juniors 1-0-ra legyőzte a Deportivo-t a Copa Libertadores csoportkörének utolsó fordulójában!

 

A Copa Libertadores E-csoportját némi szerencsével ezzel megnyerte és következő szakaszra kvalifikálta magát!

 

A Corinthians és az Always Ready közötti döntetlen után a Boca 10 ponttal végzett az élen, míg a São Paulo csapatnak 9 pontja lett! A Deportivo Calinak maradt a 8 pontja, a csoport utolsó helyén a bolíviai Always Ready 5 ponttal végzett.

Boca Juniors kezdője: Agustin Rossi; Nicolás Figal, Carlos Izquierdoz, Marcos Rojo, Frank Fabra; Guillermo Pol Fernandez, Alan Varela, Oscar Romero; Eduardo Salvio, Darío Benedetto és Exequiel Zeballos.

A gólt a fiatal Alan Varela szerezte! Jól játszot a meccsen a boca 33-asa, már az első félidőben is volt egy hatalmas lökete ami a kapufán csattant!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr4117843997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása