Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Copa Libertadores: dráma a Bombonérában!

2016.05.20. 10:07 :: carlitos

COPA LIBERTADORES 2016

ROUND OF 8

Boca Juniors - Nacional Montevideo 1:1, tizenegyesekkel 4–3

Továbbjutott: a Boca Juniors, 2–2-es összesítéssel, tizenegyesekkel!

Az egyedüli argentin csapatként a legjobb négy között a Boca Juniors, amely két 1–1-es döntetlen után tizenegyesekkel harcolta ki a továbbjutást az uruguayi Nacional ellenében, emberhátrányban. A Boca egyenlítő gólját a 73. percben Cristian Pavón lőtte, aki a találatát mezlevétellel ünnepelte, amiért megkapta a második sárga lapját.

Összefoglaló, benne a drámai tizenegyesek!

"Szent" Augustin ORIÓN!

sanaugustin-boc-nac-penal.jpg

Örömtánc!

boc-nac-orom.jpg

Boca Juniors: 4-3-3
Agustín Orión – Gino Peruzzi, Daniel Díaz, Juan Manuel Insaurralde, Frank Fabra – Marcelo Meli, Leonardo Jara, Pablo Pérez – Cristian Pavón, Carlos Tevez, Andrés Chávez.

Szólj hozzá!

Copa Libertadores: döntetlen Montevideoban!

2016.05.13. 10:06 :: carlitos

COPA LIBERTADORES 2016

ROUND OF 8

Nacional Montevideo - Boca Juniors 1:1

Az elején a Boca Pablo Perez és Carlos Tevez révén okozott némi feszültséget a hazaiak kapuja előtt. Az első 20 perc után Fucile lövésével veszélyeztettek az uruk, de Orion kapus a helyén volt. Nem sokkal később Gino Peruzzi próbálkozott távolról, veszélyes kísérlet volt. Gól nélküli eredménnyel vonultak a felek a szünetre.

A félidőben a boca edzője változtatott, Carrizo helyett Andres Chavez érkezett, míg a hazaiaknál már korábban  Nicolas Lopezt Tabo váltotta.

Chavez első adandó alkalommal egy lövéssel próbálkozott majd egy támadás során szépen megtartotta a labdát és átpasszolt a hazaiak 16-osa előtt a felfutó Fabra elé, aki bevezette a kapuig és hatalmas gólt szerzett.

De az öröm nem tartott sokáig, mert egy veszélyes hazai szöglet után kapásból, fél fordulattal Sebastian Fernandez egyenlített. Ezt követően a Boca az eredmény tartására törekedett, a hazaiaknak előtt egy újabb gólszerzési lehetőség nyílott (ismét szögletből), de szerencsére elpuskázták.

Az utolsó percekben, Barros Schelotto Daniel Osvaldonak adott lehetőséget, aki visszatért hozzánk a Portotól és Rodrigo Bentancurnak, aki felépült sérüléséből.

Boca kezdője ez volt: Orión; Peruzzi, Díaz,Insaurralde, Fabra; Meli, Jara, Pérez, Pavón, Tévez, Carrizo

A visszavágót május 19-én rendezik a La Bombonérában.

Vamos boca somos los más grande!

Szólj hozzá!

Copa Libertadores: 8 között a Boca!

2016.05.06. 08:08 :: carlitos

COPA LIBERTADORES 2016

ROUND OF 16

Boca Juniors - Cerro Porteño 3:1

carlitos-boca-juniors-cerro.jpg

Amint elkezdődött a meccs, a Boca letámadta a labdát a paraguayi területen és egy tizenegyessel (Tevez) meg is szerezte a vezetést. Ezután a "xeneize" bealudt egy kicsit amit a paraguayi "indiánok" meg is büntettek egy kontra támadás után. (Rodrigo Rojas). A vörösök folytatták a támadást, azonban jött újra a Boca és Tevez. Carlitos egy finom bokamozdulattal ugratta ki Pavont, aki kicsit éles szögből mattolta a kapust. Az utolsó pillanatokban még1szer megnyomta a meccset a Boca és egy fantasztikus támadás után Pablo Perez belőtte a harmadikat.

Egyértelműen látszik a Boca vitathatatlan alakja, csillaga CARLOS TEVEZ!

Következik a 8 között a Corinthianst búcsúztató (nagy meglepetésre!) uruquayi NACIONAL.

VAMOS BOCA!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása