Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Tigrisek a cukordobozkában :)

2011.09.30. 15:21 :: tomi2121

Bármennyire is abszurdnak tűnik, de nem csak az elefánt jár a porcelánboltban, hanem tigrisek is bonbondobozkában. Miről is van szó? A Boca otthonában látja vendégül a Tigre játékosait az Apertura következő fordulójában.

Kétségkívül a forduló egyik legérdekesebb mérkőzése lesz, hiszen a Tigre a 4. míg a Boca az 1. helyen áll a tabellán öt ponttal meglógva a vendégei elől. Mindkét csapat jó formában várja a találkozót - a két legjobb formában lévő csapat találkozik - a Boca ez elmúlt öt mérkőzéséből négyet megnyert és egy döntetlent játszott, a Tigre utolsó öt meccséből három győzelmet és kettő döntetlent hozott. Nem kis csatára lehet számítani vasárnap 23:10-től, érdemes lesz megnézni a mecset. 

Persze ha mindez nem elég ahhoz, hogy egyeseket lekössünk a televízió elé, akkor mi lehet?Nos talán a legutóbbi mérkőzés adhat némi kedvet, 3-3-as döntetlen lett a két csapat találkozója a 2011-es Clausura 10. fordulójában. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr173267867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása