Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Boca Juniors vs Colón 1-0!

2012.05.02. 15:16 :: tomi2121

Hazai pályán gyűjtöttük be a 3-ast a vendég Colón ellen. Röviden összegezve a mérkőzést: 10 sárga lap, 3 piros, 1 tornászmutatván S. Silva-tól, ami gólt eredményezett, paprikás hangulat.

A hazaiaknál Orión, Schiavi, Rodríguez, Insaurralde, Sosa, Riquelme, Ledesma, Erviti, Erbes, Cvitanich, Silva kezdett. Ledesma már az 1. percben nyitotta a sárgások sorát. Insaurralde a 39.-ben azonnal pirosat, C. Rodríguez a 79.-ben először csak egy sárgát a 80.-ban pedig a második sárgáját kapta meg és az ezzel együtt járó piros lapot. A Colón lehúzta a meccset 3 sárgával a 90+5. percben  I. Moreno Y Fabianesi kapott pirosat.

A mérkőzés egyetlen gólját egy igencsak gyengén sikerült Colón sarokrúgás eredményezte, a Boca labdát szerezett, Cvitanich beadta a labdát, s ami pár perccel korábban Silvának fejjel nem sikerült az most ollózva igen.

A Boca megszerezte a 3 pontot és vezeti a bajnokságot 24 ponttal,  2. Vélez Sarsfield (23 pont) 3. Newell's Old Boys (22 pont) 4. Tigre (21 pont) 5. All Boys (20 pont)

Hosszabb összefoglaló:

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr884484434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása