Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Libertadores kupa 5. forduló: Boca-Corinthians 1:1

2022.05.19. 12:44 :: carlitos

A találkozót az Estadio Alberto J. Armando-ban tartották Buenos Airesben.

A mérkőzés első góljára egy kicsit várni kellett az amúgy 'langyos' meccskezdés után a 16. percben Du Queiroz talált be, Gustavo Raul által került gólhelyzetbe. 

A Boca 3 perccel az első félidő vége előtt egyenlített, Dario Benedetto talált be Zambrano fejese után.

A játékrész első félideje ezzel véget is ért, a csapatok 1-1-es eredménnyel mentek az öltözőbe.
A második félidő már keményebb összecsapást hozott, több durva szabálytalanság lett sárga lappal büntetve.

A 60. és 67. perc között a játékvezető úgy próbálta lecsillapítani a játékot, hogy három sárga lapot mutatott fel a Corinthiansnak és kettőt a Bocának! 21 perccel a második félidő vége előtt Victor Cantillo hagyta el a pályát a piros lappal, ami meggyengítette a Corinthians csapatát. 

A Boca Juniors edzője úgy döntött, hogy megerősíti a támadósort, és a 85. percben lecserélte a fáradt Exequiel Zeballost. Luis Vazquez lépett pályára, az volt a feladata, hogy gyakrabban zavarja meg az ellenfél védőit, de a második félidőben nem esett több gól. A gólszerzéshez legközelebb Salvio került, de tisztán ziccerben kapu mellé fejelt!

A Bocanak az ellenfél kiállításából származó ember előny ellenére sem sikerült legyőznie az ellenfelét, hiába volt nyolc kapuralövése.

Boca Juniors 1 - 1 Corinthians

Sárgalapok: Varela (63'), Benedetto (67'), Fernandez (70') illetve  Jo (22'), Bambu (47'), Augusto (60'), Mantuan (65'), Gustavo (67'), Santos (90+4') Cantillo (69'), Gustavo (71')

Tabella - E csoport

1. Corinthians 5 meccs 8 pont

2. Boca 5 meccs 7 pont

3. Dep. Cali 4 meccs 5 pont

4. Always 4 meccs 4 pont

Vamos Boca!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr8417835247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása