Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Előnnyel utazhatunk "Csílébe"!

2012.05.03. 12:14 :: tomi2121

Két argentín és egy Silva gól a Xeniaban, a Boca Juniors és a "csílei" Universidad/Union Espanola Libertadores nyolcaddöntőjéban, mégis "csak" 2-1-es győzelemmel zártuk a mérkőzést.

A hazaiak összeállítása talán egy meglepetést hozott Mouche a kispadon kezdett, s csak csereként állt be. A kezdő 11: Orión, Schiavi, Rodríguez, Insaurralde, Sosa, Riquelme, Ledesma, Erviti, Erbes, Cvitanich, Silva.

Rivero - Ledesma, Mouche -  Cvitanich, Mino pedig Erbes helyére jött be csereként.

A vendégek: Lobos, Mena, Ampuero, Currimilla, Leal, Cordero, Villagra, Scotti (uruguay-i), Diaz, Herrera, Jaime (utóbbi három argentín) , csereként Olarra, Pineda és Vecchio ( az első kettő csílei az utóbbi argenítn) érkeztek Vilagra-t, Jaime-t illete Diaz-t válltva.

A "szokásos" hanulat várta a vendégeket, Riquelme szép összejáték után kilőtte a hosszú sarkot a 25. percben, a Boca megszerezte a vezetést. A válaszra igencsak sokáig, a 73. percig kellett várni amikor Jaime igencsak szép átadás kapott Herrera-tól, talán a Boca védelme sem állt a helyzet magaslatán a támadó egyenlített. A mérkőzés hajrájára is maradtak izgallmak, Mouche az ellenfél térfelén labdát szerzett, egy szép kényszerítő után pedig középre adta a labdát, az érkező Silva pedig ismét beállította az egygólos Boca vezetést.

 

 

NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS (A PÁROSÍTÁS ÁGRAJZ SZERINT)
Internacional (brazil)–Fluminense (brazil)0–0
Boca Juniors (argentin)–Unión Espanola (chilei)2–1
Deportivo Quito (ecuadori)–Universidad de Chile (chilei)4–1
Cruz Azul (mexikói)–Libertad (paraguayi)1–1
Emelec (ecuadori)–Corinthians (brazil)0–0
Vasco da Gama (brazil)–Lanús (argentin)2–1
Bolívar (bolíviai)–Santos (brazil)2–1
Atlético Nacional (kolumbiai)–Vélez Sarsfield (argentin)0–1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr64486174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása