Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Csak a Libertadores kupa a fontos!

2013.05.10. 11:42 :: carlitos

A hazai Belgrano elleni 0:0, után sikerült kikapni az Estudiantestől, akik ezzel a sikerrel megszerezték az első győzelmüket (!) a bajnokság idei kiírásában!

Ezután viszont "óriási" győzelmet arattunk a Corinthians ellen, 1:0! Igaz nagyon szűkös a különbség, de viszont nem kaptunk gólt tőlük és majdnem kettővel nyertünk! Történt ugyanis hogy a végefelé Somoza (lesről) betalált, aminek következtében annyira ünnepeltette magát, hogy lekapta a mezét erre kapott egy sárga lapot, majdnem pár percen belül lerúgott egy brazilt, amiért megkapta az újabbat. Hiányozni fog a visszavágóról!

Aztán következett a superclásico a Riverrel!

Nost itt egy újabb döntetlen lett, de nem ettől volt visszhangos a sajtó, hanem a tömegzavargásoktól, ami következtében a második félidőben közel 15 percet állt a játék! A rohamrendőrségnek is be kellett vonulnia. Igazi tűzijáték volt a szurkolók részéről, fáklya bedobálás, felmásztak az acélkerítésre, vízágyúval kellett megfékezni őket.

River Plate Manuel Lanzini fejesgóljával szerezte meg a vezetést a 45. másodpercben, és ezt Santiago Silva egyenlítette ki a 39. percben!

A River Plate négy pontra van a vezető Lanústól, míg a Boca eddig csak 10 pontot gyűjtött és a Vélezzel a 17-18. helyen tanyázik.(egyre nagyobb a nyomás Carlos Bianchin)

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr535292693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása