Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Legyőztük a Tallerest!

2018.04.03. 11:41 :: carlitos

 Újabb lépést tettünk a 33-ik bajnoki cím megnyeréséhez!

A Cordobai csapat nagyon kellemetlen stílusban játszik és könyörtelenül kihasználja a "kevés" lehetőségét! (most sem volt ez másképp)

A sok hiányzónk (Tevez, Gago, Benedetto, Cardona) ellenére bíztunk a csapatban, de tudtuk, hogy nem lesz könnyű! PAVON volt a megmentőnk, nagyon sokat vállalt magára és a 27. percben egy szép egyéni villanás után a hosszú felsőbe akart tekerni, kapufa lett belőle.

Aztán egy újabb szemet gyönyörködtető megmozdulása után, estében középre gurította a labdát és a "lesipuskás" Walter BOU bekotorta! (1:0)

Aztán csak nem előnnyel sikerült bevonulnunk a szünetre, mert jött egy ellenakció, aminek a végén Rossi kapus kapitulált. (1:1)

A második félidőben aztán volt egy cserénk, Bou helyett Ábila a tank, bár ez korábbi játékosunk az uru Santiago Silva beceneve volt!

A végső pillanatig kiélezett volt a meccs, a részünkről, de csak nem sikerült begyötörni a győztes találatot.

A 92. perc kommentelés nélkül a videóban! Pablo Perez combbal küldte a labdát a kapubaaaaaaa.-))))

9 pont előny, 6 fordulóval a vége előtt elégnek kell lenni!

Következik a Libertadores csoport meccse a Juniorral!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr1913802242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása