Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Elindult a Boca Madridba!

2018.12.07. 12:32 :: carlitos

Elindult a most vasárnapi Libertadores-kupa döntőre a Boca Juniors, amit Buenos Airesben többezer drukkere kísért a repülőtérre tartó úton, karneváli hangulat közepette:-)))

Jól jár közel 10 ezer Madrid-drukker is, a klub ugyanis házigazdaként kapott 9000 jegyet a meccsre, amit percek alatt elkapkodtak. 90 és 250 euró körüli összegért árusították őket, az ESPN információi szerint 10-szeres áron adják ezeket tovább a rajongók. Megtehetik, a tikettek nem névre szólnak, bárki legálisan bejuthat velük a meccsre, így a feketepiacon 800-2200 euróért lehet hozzájuk jutni.

A két argentin csapat drukkerei 85 euróért vehették meg a belépőiket otthon.

Az európai Superclasico, azaz a River-Boca Libertadores-döntő visszavágója vasárnap este fél 9-kor kezdődik. A párharc 2-2-ről indul, nem számítanak az idegenben lőtt gólok, így bármilyen döntetlen esetén hosszabbítás jön.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr2214452580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása