Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

A Boca Juniors tizenegyesekkel bejutott a Libertadores negyeddöntőjébe!

2023.08.17. 10:14 :: carlitos

A Xeneize büntetőkkel legyőzte a Nacionalt a La Bombonera-ban, és még mindig életben van a Conmebol-tornán, miközben Edinson Cavani kezdőként bemutatkozott!

Így történt, hogy 'Pipa' Dario Benedetto a kispadra ült, hogy a 'Matador' már az elejétől fogva "tűzben edződjön"! Bár debütáló mérkőzésén nem tudott gólt szerezni, legközelebb hozzá a második félidőben járt, de támadásban döntő szerepet játszott az új argentin ékszerrel, „Colo” Valentín Barcóval.(aki az utolsó büntetőt rúghatta a tizenegyes párbajban)

Miguel Merentiel „Beast” megszerezte a vezetést a 12.percben, de a Nacional alig 5 perc alatt egyenlíteni tudott a szélső Alfonso Trezza fejes góljával. Az első félidőben a labdabirtoklási fölény a Bocánál volt, de az uruk nagyon veszélyesek kontrákat vezettek. (szerencsére ez a második félidőben már nem volt igaz)

A második félidő 47. percében a perui védő Luis Advíncula extázisban játszva végig betalált, így újra vezettek a hazaiak! A Nacional három változtatással reagálta amivel újra veszélyesekké válltak! Emmanuel Gigliotti, Franco Fagundez és Juan Ignacio Ramírez beállításával, pont az utóbbi volt az, aki kihasználta „Chiquito” Sergio Romero kipattanóját, és büntetett. 2:2.

Megjegyzendő, hogy ezzel a 2-2-es döntetlennel a Nacional ismét nem kapott ki a Bocától Argentínában, ami nagyon megsüvelendő!

A Boca Juniorsnak egy 4-2-es tizenegyespárbajjal sikerült bejutnia a 2023-as Conmebol Libertadores Cup negyeddöntőjébe, úgy hogy a legnagyobb riválisa, a River Plate nem tudott továbblépni az Internacionallal szemben!

Az elődöntőbe jutásért a Racinggal kell megharcolni, augusztus 24-én, a Bombonérában!

Vamos BOCA!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr8018195181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása