Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Gól nélküli döntetlen a Monumentálban!

2019.09.06. 11:52 :: carlitos

De Rossi 70. percig élvezhette az első Superclásico-ját, a hazaiak jobban játszottak, de Andrada kapus szuper volt.

A Madridi vereségünk után először találkoztunk a milliomosokkal, egyértelműen látszott a kezdőnkön, hogy a Libertadores kupa az első, és több játékosunk pihentetve lett.

A 2 csapat kezdője a következők voltak:

River Plate: Franco Armani [C] – Gonzalo Montiel, Paulo Díaz, Lucas Martínez Quarta, Milton Casco – Nicolás De La Cruz, Enzo Pérez, Exequiel Palacios (76′, Cristian Ferreira), Ignacio Fernández – Rafael Santos Borré (82′, Ignacio Scocco), Lucas Pratto (66′, Matías Suárez)

Trener: Marcelo Gallardo

Boca Juniors: Esteban Andrada – Marcelo Weigandt, Lisandro López, Carlos Izquierdoz [C], Frank Fabra – Nicolás Capaldo, Daniele De Rossi (69′, Emanuel Reynoso), Iván Marcone, Alexis Mac Allister (76′, Carlos Tévez) – Franco Soldano, Jan Hurtado (60′, Sebastián Villa)

Trener: Gustavo Alfaro

Két órával a Lazio-Roma utolsó sípja után, Daniele De Rossi debütált a Superclásico-n, Marcone mellett a középpályán. Alfaro által tervezett 4-4-2-ben a szárnyakon Capaldo és MacAllister, elől a Hurtado-Soldano támadópár játszott. (Tevez a padon!)

superliga-argentina-il-primo-superclasico-di-de-rossi-maxw-814.jpg

A River Plate-nél Pratto a kezdőben kapott helyett (Matias Suarez most a padon) mellette a kolumbiai Santos Borré!

Az első félidőben a házigazdák jobbak voltak, állandóan Andrada kapuja előtt játszottak, mi valódi veszélyt nem  jelentettünk a kapujukra.(egy-két támadásunk les helyzet miatt akadt el)

Legnagyobb izgalom a Boca 16-osa közelében Weigandt és De La Cruz közötti párharca volt, csak szabálytalanul tudtuk megakadályozni, komoly gond lett volna ha a riveres fiú betör a büntető területre.

A második félidőben Palacios jobb lábbal ijesztgetett, közvetlenül azután, hogy Martinez közel volt a gólhoz. Aztán Fernández tette próbára Andrade kapusunkat. Húsz perccel a vége előtt füttykoncert közepette De Rossi átadta a helyét Reynoso-nak, majd Borré hagyta ki a mérkőzés legnagyobb helyzetét.  A boca bevetette Tévezt is, aki Villa (szintén csereként ált be) ellen megítélt szabadrúgást lőtt volna a léc alá, de Armani szögletre tolta.

A boca a tabellán a második a San Lorenzo mögött 2 ponttal lemaradva, de 3 ponttal a river előtt!

Két hét múlva: Boca Juniors-Estudiantes és Huracan-River Plate!

VAMOS BOCA!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr1015044756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása