Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Megtört a góltalanság de történelmet írt a Boca kapusa!

2019.09.30. 14:12 :: carlitos

Vasárnapra virradóra a Boca 1-1-es döntetlent játszott hazai környezetben a Newell’s Old Boys ellen az argentin pontvadászat nyolcadik fordulójában, amely az első olyan mérkőzés volt a szezonban, melyen gólt kaptak az arany-kékek.

Esteban Andrada minden sorozatot figyelembe véve 1129 perc után szenvedett el ismét találatot, utoljára még június 2-án, az előző szezon záró fordulójában kellett a hálóból kiszednie a labdát. Azóta a Boca négy Libertadores-kupa egyenes kieséses mérkőzését, illetve az új bajnoki idény első hét meccsét is lehozta gól nélkül. A 28 esztendős kapus ezzel az 1920-1921-es szezon óta fennálló argentin rekordot adta át a múltnak, amely még Marcos Croce (Racing Club) nevéhez fűződött 1077 minutummal.

Mindeközben a bajnoki mérkőzéseket figyelembe véve is sikerült csúcsot döntenie: az argentin bajnokság történetének eddigi kapott gól nélküli rekordját ugyancsak egy Boca-kapus, Carlos Navarro Montoya tartotta az 1990-es évekből 824 perccel, Andrada mindezt 40 perccel megjavítva, 864 percen keresztül nem kapott gólt.

A Boca továbbra is vezeti a bajnokságot, magyar idő szerint szerdára virradóra pedig következhet a várva várt Superclásico a River Plate ellen a Libertadores-kupa elődöntőjében.

 

forrás:fociclub.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr615184014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása