Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Gallardo üzent nekünk!

2020.03.02. 09:32 :: carlitos

A milliomos csapat edzője optimistán nyilatkozott a Defensa elleni döntetlen után: "Amikor a Bocával döntőben kellett játszanunk, nyertünk."

Elszalasztották a lehetőséget, saját pályájukon játszottak döntetlent és így mivel a Boca vendégként győzőtt az utolsó fordulóra maradt a bajnoki cím sorsa.

A River edzője kihasználta a sajtótájékoztatót és üzenetet hagyott az örök riválisnak. "Nem a Boca-val játszunk, hanem Atlético-val (Tucumán) játszik. Nem kell felkészülnünk Boca ellen, amikor a Boca ellen a döntőben kellett játszanunk, felkészültünk rá és megnyertünk, most nem ez a helyzet" - mondta.

"Vezetünk (1 ponttal) a Boca előtt, vannak olyan pillanatok, amikor nem játszunk jól, de kívülről semmi nem változtat meg bennünket. Szombaton meglátjuk, mi történik" - fejezte be Gallardo.
A Boca Juniors négy gól rúgott a második félidőben vendégként a Colon ellen! Ez volt az ötödik bajnoki győzelemük zsinórban Super League-ben.

A 56. percben Guillermo Fernandez szerzett vezetést, majd Eduardo Salvio növelte azt Sebastian Villa hathatós közreműködésével.

Carlos Tevez szerezte a harmadikat, aztán 5 perc elteltével Ramon Abila látványos mozdulatával állította be a végeredményt!
Utolsó fordulóban otthon a Gimnasia LaPlata ellen játszunk.
Vamos Boca!

.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr7115499684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása