Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

2021-es argentín liga utózöngéi!

2021.11.30. 12:04 :: carlitos

A Boca-Newell's mérkőzést a hatalmas esőzés és a pályán álló víz miatt elhalasztották holnapra.

Boca Juniors kezdője: Rossi; Advincula, Zambrano, Rojo, Fabra; Almendra, Campuzano, Ramírez; Cardona; Vázquez, Villa.

River Plate csapatának 2021-es idénybeli fölényéről mindent elmond, hogy a mindig kiegyensúlyozottnak számító argentin bajnokságot három fordulóval a vége előtt már megnyerte. (története 37. bajnoki címe)  A "milliomosok" a legtöbb pont és győzelem mellett ők rendelkeznek a legtöbb szerzett és a legkevesebb kapott góllal, valamint hazai pályán és idegenben sem gyűjtött náluk több pontot egyetlen rivális sem. Ezt nevezik boxlingos nyelven tarolásnak!

Pep Guardiola is gratulált a River Plate bajnoki címéhez és nem győzte magasztali Marcelo Gallardo munkásságát:

“Évek óta nagyra tartom a munkáját, hiszen minden szezonban eligazolnak a legjobb játékosai és mégis évről évre a legjobbak között vannak a kontinensen. Hihetetlen, hogy mit művel. Egy igazi birodalmat épített fel, dicséretes a folytonosság. Érthetetlen számomra, hogy nem számolnak vele az év legjobb edzői között, ott a helye. Nagyon szeretném, ha egyszer lenne lehetőségünk egymás ellen megmérkőzni.”

Nem éppen a fiatalításban gondolkodik a Boca Juniors, de Juan Roman Riquelme alelnök továbbra is be akarja váltani régi vágyát, Paolo Guerrero leigazolását az Internacionaltól.

A TyC Sports beszámolói szerint a felek tárgyalásokat kezdeményeztek egymással, de leginkább egyelőre a januárban már 38 éves perui csatár egészségi állapotát vizsgálják, aki korábbi térdszalag-szakadása óta továbbra sem százszázalékos.

Az USÁ-ban kölcsön szereplő Ramón Ábila is visszatérhet a Bocához, mivel nem számítank rá a továbbiakban!

Ahogy láthatjuk a Boca Juniors tapasztaltabb játékosokkal kívánja megerősíteni csapatát, hogy visszatérjen a trófeák útjára. A „Calciomercato” weboldal információi szerint torinói Tomás Rincón is célpont lehet. A tapasztalt, 33 éves középpályásra nemigen számít a torinói csapat, januárban szabadon igazolható. (2022 júniusáig szól a szerződése) Az igaz, hogy két olasz klub is érdeklődik (Sampdoria és Genoa) a játékos iránt, de ennek ellenére tetszene neki a Dél-Amerikába való visszatérés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr5116769292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása