Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Drámai 11-es párbajban kiesett a Boca!

2013.05.30. 09:22 :: carlitos

Nincs mit szépíteni, ez a szezon a Newell"s-é!

Vezeti a bajnokságot a Rosarioi csapat és elődöntőzik a 2013-as Libertadores kupában!

A negyeddöntő első mérkőzésén kellett volna előnyt szereznünk, szinte a kapujukhoz szegeztük a "leprásokat", de pontatlanok voltak a csatáraink a befejezéseknél! Reklamálhatunk jogosan egy megnem adott 11-est is, amikor C. Rodriguez beívelése után ráfejeltük a 16-oson belül Maxi Rodriguez kezére a labdát. A vége 0:0 lett, úgy hogy a legvégén Burdisso kiállítatta magát! (a bíró egyszerűen megunta, hogy szövegelt, miután kapott egy sárga lapot a 88' percben)

A visszavágón óvatosabban kezdtük a meccset, mivel a 7végi fordulóban sima 4:0-ra elvertek bennünket! (persze mindkét csapat elég tartalékos összeállításban lépett akkor a pályára)

Clemente Rodriguez az 57' percben egyből piros lapot kapott, így emberhátrányban sikerült 0:0-al kihúznunk a meccs végéig.

Jöttek a 11-esek!

Az első ötös után a hazaiak lábában volt a döntés, de Urruti hibázott! (tőlünk Riquelme és Caruzzo hagyta ki)

A következő ötöskör sem volt feszültség mentes, mivel a fiatal Zárate fölé durrantotta, így újból a hazaiak lábában volt a befejezés! Orzán is hibázott a sorsdöntő pillanatban, így folytatódott tovább a "dráma"!

Következhettek újból az elsőkörben rúgók, Riquelme kezdte és most sem lőtte biztosan, szerencséje volt, mert hamarabb elvetődött Guzmán kapus és így nem tudta védeni, a kezéről pattant a hálóba.

A 13. körben jártunk, amikor "Burrito" Martínez lövését kivédte a kapus, és következett Maxi Rodriguez, aki másodjára is bevarrta, így a Newell's a 2013-as Libertadores kupájában az elődöntőbe jutott!

A "nagy öregek" úgymint Gabriel Heinze, Lucas Bernardi, Maxi Rodriguez nagy siker előtt állnak!

Saludos

 

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr795333332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása