Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Vereség a szentektől!

2013.11.05. 09:50 :: carlitos

San Lorenzo

1:0

CORREA (SL)

Boca Juniors

Tomi véleménye a meccsről: "Nulla focit láthattunk a Bocától, képtelek voltunk eljutni az ellenfél 16-osáig. A védelmünk egy kalap sz@r. Az alapprobléma az volt, hogy saját 40 méterünkön belülről pontatlanul passzolgattunk, a kontráink meg egy ideig annyiból álltak, hogy előrevágtuk a labdát, hadd fussunk. Sánchez Mino, Burrito gyorsasága továbbra sincs kihasználva. Így nem lehet futballozni! A bíró egy idióta volt, engedte a durvább játékot, persze ez annyit jelentett, hogy a San Lorenzói játékosok kisebb szabálytalanságokat követtek el, amire azt mondja az ember, hogy továbbengedheti éppen, mi pedig lerugdostuk az ellenfél játékosait. Ennél több rutint lehetne elvárni a játékosainktól. Ha nem tudjuk megtartani a labdát, akkor nem jutunk el az ellenfelek kapuja elé 30-40 méterre. Nem lesz beadás, nem lesz szöglet, hiába van ott az argentin gólkirály. (Gigliotti) Stabilizálja a középpályát GAGO  és Ledesma valamilyen szinten, de most GAGO sérült volt. Simán leigazolhattuk volna pl. Demichelist, úgyis hazavágyik már és 1-2 millió $ röhögve ki tudnánk fizetni évente neki. 
Megszűrnék a középpályánkat, és a két oldalon lehetne támadóbb szellemű középpályást játszatni, - Burrito és Mino lenne akinek kevesebbet kellene védekeznie ezáltal. Arról nem is beszélve, hogy ennél könnyebben nem nyerhettünk volna bajnokságot, mint most egy ilyen gyenge kerettel. (alternatívánk nem igazán van és gyengültünk is Silva, Viatri eladásával) Meg kellett volna verni a nagyon komoly kis csapatokat (Olimpo, Racing). Ennyit kellett volna csinálni, ez nem a spanyol bajnokság, ahol hét meccs elvesztése a bajnokságba hátrányt jelent, kiegyenlítettebb a mezőny. Gyenge focival megvertük a Rivert, itt meg hasonló gyenge teljesítménnyel elhozhattunk volna 1 pontot! Most szólok, hogy jelenleg az uruguayi góllövőlista 3-4. helyezettje A. Gorosito, 186 cm, 21 éves. Feltételezem figyeli pár európai csapat, de talán egy előszerződéssel meg lehetne szerezni kb. most, később márt nem hiszem. Ennek a gyereknek a fizikai adottságai a Gigliottiét s a Higuainét is felülmúlja. De a védelemben van a baj, és leginkább a széleken, illetve a labdatartással. Amikor befújták a 11-est, azon gondolkodtam, kinek kellene rúgnia, míg végül arra jutottam, hogy a kapus Orionnak, mert ha márt ennyit jó védése volt, talán be is tudná rúgni. A másik Gigliotti lenne, nem is értettem, hogy ha márt van egy házi gólkirályunk (és nincs a pályán Roman) miért nem ő rúgja??? Claudio Pérez kihagyta, sajnos."

A meccs embere Angel CORREA volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr865615771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása