Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Kikaptunk az Arsenaltól...

2013.11.18. 08:58 :: carlitos

A meccs előtti statisztika és "a győzelmi kényszer", (elvileg bajnokok szeretnénk lenni) azt mutatta, hogy 27-szer találkoztunk egymással, abból 14-szer győztünk, 6 vereség és 7 döntetlen a mérlegünk. Mindenféleképpen győznünk kell, hiszen a vetélytársak közül a San Lorenzo győzött, a NOB pedig majd a forduló utolsó meccsét fogja vívni.

Gyakorlatilag az első félórában "elügyetlenkedtük" a meccset, aztán pedig "csak" rohantunk az eredmény után.

Jobban akarták a győzelmet "a szamarak", ez ugyanis a hazai csapat beceneve. Nálunk Claudio Pérez a kispadon kapott helyett (nem véletlenül), a helyére bekerülő Mattia Caruzzo gyönyörű fejesgóllal szépített ugyan, de ez mit sem ért. A védelemben vannak a gondok, bár a mostani meccsen minden poszton gyengék voltunk!

Matematikai esélyünk maradt még a bajnoki cím megnyerésére.

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr765641303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása