Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

11-esekkel az Argentin kupa elődöntőjében!

2012.06.01. 09:24 :: carlitos

Nagy csatát hozott a "másodvonal" első helyén álló Rosario Central elleni Argentin kupa negyeddöntője! Alig voltunk túl a Flu elleni ünneplésen, újra pályára lépett a Boca, az alábbi összeállításban: Sebastian Sosa-Caruzzo, Roncaglia, Insaurralde, Franco Sosa-Chávez, Erbes, Sanchez Mino, Mouche-Viatri, Blandi.

Toledo (RC) pazar fejesével a félidőben a Rosario vezetett, és rögtön a szünet után szerintem el is dönthette volna a meccset (nagy meglepetésre!), de a jogosan megítélt 11-est Seb Sosa hárította!

Ahogy az lenni szokott, büntetett a Boca! A 74' percben Mouche remekül kanyarította a labdát a 11-es és az 5-ös közzé, amit először Viatri elvétett, de a hosszún érkező Blandi nem! 1:1

Jöhettek a tizenegyesek, a Boca részéről Mouche volt az első ítélet végrehajtó. Nagyon gyenge büntető volt, Garcia (RC) kapus könnyen hárította! Utána viszont mellénk állt a szerencse, és mindamellett, hogy Caruzzo, Blandi, egy fiatal azt hiszem Paredes, majd Insaurralde berúgta, 2 RC játékos kihagyta, de úgy hogy a kapusunknak nem kellett védenie!:-)

VAMOS BOCAAAAAAAA

Egy újabb pletyka a végére: Egyre valószínűbb hogy Fernando Gago nem marad a Románál, azonban a játékos nem szeretne visszatérni a Real Madridhoz, hanem inkább a Boca Juniorsba menne. (Gago a Boca saját nevelésű játékosa, 1996-tól 2007-ig szerepelt nálunk)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr624558681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomi2121 2012.06.02. 21:16:58

Na ja vasárnap éjjel jön a következő mecs ha jóllátom :)
De remélem Blandi játszik, kezd belejönni a gólgyártásba a gyerek XD
Vamos vamos vamos Boca vamos!!!
süti beállítások módosítása